Дрехи за жени

Избягвайте плътно прилепване на дрехи, изработени от мека кърпа. Това само разпределя ненужни гънки, които ще подчертаят обема на фигурата. Най-добре е да се даде предпочитание на дрехи, седнали на фигура от тъкан, която държи фигура добре.

Ако имате нужда от колан за дрехи, предпочитайте тесни ремъци, а не широки.
Бельо, пуловери, блузи, тениски

Понякога посъветвайте: да се откажете от ризите и тениските с тънки ремъци, по-добре е да изберете модели с къс ръкав, те ще отклоняват вниманието от гърдите ви. И защо да отклонявате вниманието от това, което е украсено с женска фигура? Проблемът не е в откритостта на горната част на тялото, а в това, че лентите визуално съкращават фигурата. Но ако рокля или сарафан дължина в пода, то това облекло може да се носи от дами с всеки грим.

Пуловерите и пуловерите са предимно с V-образно гърло. Това ще помогне за удължаване на врата и визуално намаляване на обема на гърдите. Изглежда добър комплект от тениска с жилетка или пуловер с дълбок V-образно гърло. Дълбокият деколтет работи също толкова добре.

Не презареждайте блузата или блузата в пола и панталони. Зареждане с гориво, разделяте фигурата в долната и горната част и това е безполезно за великолепни обеми. Предпочитайте да монтирате дрехи. Тези блузи ще направят лесен акцент върху кръста, а не върху бедрата. В края на краищата акцентът върху бедрата прави фигурата по-тромава и тежка.

Изгладената блуза ще ви даде допълнителен обем, за да избегнете това, оставяйте 1-2 бутона нагоре разкопчани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *