Как да изберем обувки за мъже

Били ли сте някога, след като сте купили чифт умни обувки, сте изненадани да откриете, че те не попадат по никакъв начин с вашия гардероб? Съгласен съм, че не всички обувки са многоцелеви, има умни обувки и ежедневни, освен за някои костюми има само определен обувки. И тъй като висококачествените елегантни обувки са доста скъпи, ние ще Ви запознаем с основните правила за избор на обувки – стилни и подходящи за една или друга екипировка.

Ниски обувки. Много често срещани обувки, особено във Великобритания. Изработен от висококачествена кожа, обикновено с не много висок асансьор, здрав шнур и подметка, обикновено и кожа. Модерните ниски обувки могат да бъдат направени от велур или синтетични материали, но обикновено има много малко декоративни елементи на полоботкинките или те напълно отсъстват.

Разбира се, обувките обикновено са черни, цветът на дъбената кожа, кафявото, бургундското, тъмно червеното, сиво-кафявото и много рядко бяло. Те са много удобни и подходящи за всякакви дрехи. Официално – всеки ден, разбира се, черно. За случайно парти или екскурзия до ресторанта можете да изберете чифт кожени цветни обувки – това е просто луксозно и дава на обувките изтънчен външен вид. За особено тържествени случаи поло-обувки от черен цвят, изработени от полирана кожа, са лъскави и елегантни. Подметката трябва да е тънка и много високо, обувките трябва да седят здраво по крака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *