Дизайнерите ни предлагат да се обърне внимание на цвета

Военни този сезон е от особено значение и е намерил ново тълкуване. Сега военните мотиви са прегледани на женствен силует и сложни изображения.
каки

Дизайнерите ни предлагат да се обърне внимание на цвета на каки, и не се страхувайте да добавите нюанси в гардероба си. Този сезон, Ви предлагаме и най-лесно нещо, независимо дали то да бъде кратко, палто или яке, че е в слаба тъмно зелено или пясък цвят ще изглежда много интересно, а не на обичайното черно.

Можем да заключим, че вълната на популярността на военен стил тази есен ще покрие модата върху означава вашето настроение, а не някакви конкретни модели и стилове. Ето защо, не се колебайте да работят военни мотиви в своите лъкове и експеримент.

Героините война Films
Помислете елегантни жени снимки 40-те години – форма прилепнали костюми и каки палитра изглеждат драматични и секси. Този моден сезон все пак настоява тъмно зелен цвят, като предлага да се сложи върху него, без да се жертва женственост и несигурност.

спорт
Да, същия спорт, че много повече сезони няма да загубят своето значение, твърди, че се занимава с военни мотиви. Разреждане нюанси каки спортове autfit или добавяне на елементи в стила и декор може да се получи модерен ансамбъл. Не забравяйте за атентатора, пот панталони, суитчър и svitshoty – тъмно зелено, пясъка, кафяви палитри, тези неща ще играе по различен начин.

аксесоари
Ние, любителите на ярки цветове и пацифистки настроения имат възможност да въвеждат военно-тема в есенната им гардероб с помощта на детайли: дантела-нагоре ботуши и колани с метални токи в този случай ще бъде много полезен. Този вид аксесоари може да даде бруталност Подарете си една нежна цветя рокля. Също така не забравяйте за торбата с нитове и офицерски ботуши.

връхна дреха
Връхни дрехи през този сезон е много разнообразна. Но определено е хит може да се счита двуредно сако, наподобяващо палто. Дизайнерите вдъхновени военни мотиви проявяват луксозни елементи от тъканите, украсени с различни метали и материали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *