Най-добър масаж за: центриране на себе си, много напрегнати мускули откъсваш, релаксация

Стол за масаж
Вероятно тези странни измишльотини на конвенции, The Mall, ноктите салони, и може би дори да види вашия офис. Стол масажи седиш лице напред на стола, така че често масажисти на шията, раменете и гърба. Хубавото е, че имате дрехите си или не са Ole всичко за теб намазва. Лошата страна е, че те не получават задълбочена, както правите с други методи, и тъй като това често се прави на обществени места, тя може да бъде много разсейващо и не толкова спокойна. В зависимост от терапевта на масаж, обаче, масажен стол наистина се напрежението от торса.

Те са били в състояние да видите други видове стол за масаж, масажни столове в търговски центрове, за да седне сложи няколко долара, но ако парите на които се случва да се харчат, а след това можете да си купите един добър масаж възглавница за дома.

Бързо масаж, ако трябва да се ходи? през целия ден, намаляване на стреса

Масажирайте за лечение на болка и други условия
Традиционни масажи са големи?, Ако просто се нуждаят от малко стрес облекчение и спокойствие. Ако сте мускули, обаче, или по-специфични оплаквания, се изисква внимателен техники.
дълбок масаж на тъканите

Както подсказва името, масаж се прилага дълбоко тъкан дълбок натиск за конкретни проблеми точки. Той се чувства много подобен на някой от отпечатването на възлести мускули, за да измъчва умишлено, и масажа можете да оставите чувство раната. Той е не само по-голям натиск върху цялото тяло, но (вярно изтезания изделия на), че е много специфичен, методичен лечение. Както Мойер Wellness обясни:

Масажът е една много специфична обработка, при което терапевтът използва глезени и колена, за да „съблекат“ мускул, доколкото надолу към костта, колкото е възможно. Звук инвазивна? Това е! Това определено не е за всеки. Все пак, има милиони хора, които никога не са им лечение и по други начини. Тази модалност може да бъде полезна за следните лица: спортисти, които са много по-трудно от тялото си, отколкото на обикновения човек, хора, физикална терапия чрез процеса на разграждане на съединителна тъкан, за да се мъкна, че (настъпили след подходящо изцеление от нараняване), или някой, който има много плътна текстура и по този начин да реагира по-добре с работата.

Много е важно винаги да говоря и да ти кажа си терапевт, ако имате някакви корекции на налягането (т.е., ако имате нужда да се проясни, защото е твърде дълбоко, или се прилага повече, защото това не е достатъчно дълбоко, ,). Почти всеки има нужда от по-голям натиск в някои области и по-малко в други. Това се случва, защото мускулната тъкан, тригерни точки, съдържа повече е чувствителен на натиск и може да бъде чувствителна към.

Това не е от вида на масаж за да попитам, ако се чувствате, докато очакваме терапията отпуска, и тогава може да се почувства болки в продължение на няколко дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *